احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

آمریکا ۱۱ نفر را در ارتباط با تحولات هنگ‌کنگ تحریم کرد

وزیر خارجه آمریکا خبر داد که واشنگتن 11 فرد را که به ادعای وی مسئول از بین بردن خودمختاری هنگ‌کنگ هستند تحریم کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۳۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا عصر جمعه (به وقت تهران) از تحریم 11 نفر مرتبط با اوضاع هنگ‌کنگ خبر داد.

وی در پیامی توئیتری نوشت: «امروز آمریکا 11 فرد را که مسئول نابودی خودمختاری هنگ‌کنگ هستند تحریم می‌کند. ما با این موضوع که مردم هنگ کنگ از سرکوب وحشیانه به دستان حزب کمونیست چین یا عاملان آن رنج ببرند، کنار نخواهیم آمد.»

پیشتر نشریه بلومبرگ خبر داده بود که دولت آمریکا قصد دارد «کری لام» فرماندار هنگ‌کنگ و چند مقام چینی را مورد تحریم قرار دهد.

کری لام در واکنش به این تحریم‌ها گفته است: «من هیچ‌گونه دارایی در آمریکا ندارم و معمولاً به آمریکا سفر نمی‌کنم. اگر آن‌ها از دادن ویزا به من امتناع کنند، نتیجه‌اش همین است که به آمریکا نمی‌روم».

آمریکا طی هفته‌های گذشته مداخله خود در امور داخلی چین را به دلیل تصویب قانون امنیت ملی هنگ‌‌کنگ بیش از گذشته کرده است.

 قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ چند هفته پیش توسط کمیته دائمی کنگره ملی خلق چین به تصویب رسید و اجرایی شد، و بر اساس آن، پکن می‌تواند با اعمال این قانون جرائم مربوط به ایجاد جدایی، براندازی، تروریسم و تبانی با نیرو‌های خارجی را مجازات کند که این مجازات می‌تواند حکم زندان ابد نیز باشد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر